Mika Häkkinen abiellus, pisipoeg tõmbas tähelepanu endale!

Piret Kooli
, Soome 100 portaali peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Häkkinen
Mika Häkkinen Foto: SCANPIX

Soome juubeliaasta esimesed avaliku tähelepanu all helisenud pulmakellad kõlasid Lapimaal, kui Marketa ja Mika Häkkinen laulatati täna, 14. jaanuaril Rovaniemi kirikus. Kirikust lahkus noorpaar koos oma lastega uhkes saanis, mida vedasid põhjapõdrad.

Vormel 1 klassi kahekordne maailmameister Mika Häkkinen (48) ja tema abikaasa Marketa Remesovan (39) laulatati päikeseloojangul. 

Kirikust lahkudes aga võttis kogu tähelepanu pruutpaarilt enesele Häkkiste pisike poeg Daniel, kes oli põhjapõdrarakendist sedavõrd vaimustunud, et ei soovinudki enam saanist välja astuda.

Lõpuks õnnestus vastabiellunud isal poeg siiski traditsioonilisel moel jahedast saanist sooja autosse meelitada. Häkkinen lubas pojale nimelt suurema tüki pulmatorti. 

Kohal olnud mtv.fi kaamerate kinnitusel isa meelitustrikk toimis ja auto viis noorpaari peagi peopaika. 

Aastaid koos elanud ja ühiseid lapsi kasvatav paar tähistab oma pulmapäeva sõprade ja sugulaste seltsis. Pulmas on ka paari ühised lapsed – 6-aastane Ella ja kahe-aastased kaksikud Danieli ja Lynni. 

Nädal enne jõule registreerisid Mika Häkkinen ja Marketa Remesova oma abielu ka Monaco linnavalitsuses. Kihlusid noored läinud kevadel. 

«See on suurepärane samm meie suhtes ja kooselus,» kommenteeris õnneline Häkkinen kihlust toona ajalehele Ilta-Sanomat.

Mika Häkkinen abiellus Rovaniemis
Mika Häkkinen abiellus Rovaniemis Foto: mtv3.fi / ekraanitõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles