Sofi Oksanen: kõiki lapsi ei pea vaktsineerima, piisab neist, keda soovime alles jätta! (9)

Piret Kooli
, Soome 100 portaali peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofi Oksaneni olek on lummav, energia massiivne, kuid keha miniatuurne. Tumeda tugitooli suuruse kõrval tulevad selgelt esile särava vaimuinimese haprad mõõtmed.
Sofi Oksaneni olek on lummav, energia massiivne, kuid keha miniatuurne. Tumeda tugitooli suuruse kõrval tulevad selgelt esile särava vaimuinimese haprad mõõtmed. Foto: Jaanus Lensment

Soome kirjanik Sofi Oksanen on teinud oma sotsiaalmeedia lehel Sofi Oksanen Official avalduse, mida illustreerib allolev foto ja lühike seisukoht laste vaktsineerimisest.

«Jagan harva meeme, seda jagan: haruharva on oluline sõnum nii osavalt pildis ja sõnas kokku võetud. Kiiresti levivad nakkushaigused ei ole enam probleem, sest nakkusi – tänu vaktsiinidele – ei ole enam. Perekonna laste hulga saab ise määrata, sest laste suremus on Soomes peaaegu olematu. Olukord muutub, kui vaktsineerida valikuliselt.»

Meem via Esmaabi – Aita õigesti»

Soome kirjanik Sofi Oksanen jagas meemi, mis toetab laste vaktsineerimist
Soome kirjanik Sofi Oksanen jagas meemi, mis toetab laste vaktsineerimist Foto: Ekraanitõmmis Facebooki pildist
Kõiki lapsi ei pea vaktsineerima, piisab neist, keda soovime alles jätta!

«Sama soojaga jagan ka lugemissoovituse: Sjönin «Poika nimeltä Kuukivi» (Like, 2014) on elegantne ajalooline romaan muu hulgas sellest, kuidas Hispaania gripp möllas Reykjavikis mitte-nii-väga-kaua-aega-tagasi, aastal 1918.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles