Prima Vista festival toob vestlusringi Soome autorid

Soome 100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Sel aastal on Prima Vista kirjandusfestivalile tulemas ühtekokku kuus Soome autorit ning neid kõiki saab kuulata Tartus, juba esmaspäeval algaval Prima Vista festivalil.

14. Tartu rahvusvaheline kirjandusfestival Prima Vista toimub 8.-13. maini ning  tänavune teema «Seitsme maa ja mere taga» viitab rännakutele nii ruumis, ajas kui iseenda sees.

Tuomas Kyrö: Kõike head, Toriseja!

  • 08.05 kell 16.00 Tartu Linnaraamatukogu saal (Kompanii 3)

Soome kirjanik Tuomas Kyrö esitleb oma uut eestikeelset raamatut. Soome ühe parima lugude jutustaja ning satiirikuga vestleb Heidi Iivari. Soome keeles, järeltõlkega eesti keelde.

Luuletajad Henriikka Tavi ja Sanna Karlström

  • 10.05 kell 17.00 Soome instituudi raamatukogu (Ülikooli 11)

Soome nüüdisluule paremikku kuuluvate luuletajatega vestleb nende loomingust ning soome luule praegustest tendentsidest Heidi Iivari. Soome keeles, järeltõlkega eesti keelde.  

Soome, Baltimaade ja Venemaa suhted ja ajalugu

  • 12.05 kell 15.00 Tartu Linnaraamatukogu saal (Kompanii 3).

Vestlusringis osalevad «Ülelahe suhteraamat. Uue ohu aastad» autorid Kaja Kunnas ja Marjo Näkki ning teose «Viimane rong Moskvasse» autor René Nyberg. Vestlust juhib Soome Instituudi juhataja Anu Laitila.

Kohtumiseni!

Autorid aastal 2017
Autorid aastal 2017 Foto: Prima Vista

Vaata ka: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles