Fotomeenutus: Koivisto viimane visiit Eestisse

Soome 100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauno Koivisto viimane visiit Tallinnasse, 8. septembril 2015. Soome suursaatkonna rõdul Mauno Koivisto, Henn Karits, Jaakko Estola, Pertti Sivula, Matti Punttila ja Kirsti Narinen.
Mauno Koivisto viimane visiit Tallinnasse, 8. septembril 2015. Soome suursaatkonna rõdul Mauno Koivisto, Henn Karits, Jaakko Estola, Pertti Sivula, Matti Punttila ja Kirsti Narinen. Foto: Soome suursaatkond Tallinnas

President Mauno Koivisto käis viimast korda Eestis 8. septembril 2015. Ta oli tollal 92-aastane. Juubelireisi tegi Tallinnasse Soome seenioride võrkpallimeeskond Sikariporras. Reisiga tähistati 40 aasta möödumist ajast, mil Soome veteranid esimest korda mängisid Tallinnas eestlastega.

Soome endise presidendi Mauno Koivisto asutatud meeskonna algkoossesisust oli Tallinnas kohal kolm mängijat, Koivisto ise kaasa arvatud. Tallinnas viibis ka proua Tellervo Koivisto. Eesti veteranidest olid saatkonna külastusel Kalle Kukk ja Henn Karits. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles