Hollywoodi täht Ashton Kutcher kiidab Soome mänguparke

Soome 100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Kutcher
Ashton Kutcher Foto: SCANPIX

Kahe väikse lapse isa Ashton Kutcher jagas sotsiaalmeedias videolugu Soome mänguparkide süsteemist. See ei ole esimene kord, mil Hollywoodi staar Soome ühiskonna häid külgi fännab.

Näitleja ja produtsent Ashton Kutcher (39) postitas 19. juunil oma Facebooki fännilehele videloo sellest, millise süsteemi alusel on nii mõneski Soome mängupargis lastehoiusüsteem korraldatud. Muuhulgas on videos näha, kuidas mänguparki toodud lapsed saavad lustile lisaks ka tasuta lõunat.  

– Soome süsteem on hea eeskuju, millest võiksime õppida, kirjutas Kutcher videole saateks juurde.

Videolugu ilmus algselt veebilehel aplus.com, mille asutaja ja juhatuse esimees Kutcher on. Soomekeelsena avaldas uudise IltaSanomat.

Kutcheri kontot jälgib sotsiaalmeedias enam kui 17 miljonit huvilist. 

Varem on filmitäht kiitnud Soome sotsiaalsüsteemi ja kela pakutud võimalust soetada nn beebipakk. Ehkki ka mujal maailmas on taoline pakike juba kasutusele tulnud, on Soomes pakike pika ajalooga ning endiselt tasuta saadaval.

Kutcheril on kaasa Mila Kunisega kaks last: 2-aastane tütar Wyatt ja pooleaastane poeg Dimitri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles