Põlissoomlaste juht: kontrollimatu migratsioon peab lõppema

Soome 100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlisoomlaste värskelt ametisse valitud juhil Jussi Halla-ahol (paremal) koos parteisekretär Riikka Slunga-Poutsaloga tuli eilsel pressikonverentsil Helsingis selgitada, kas erakonda kuulunud ministrite otsus hüljata Põlissoomlaste parlamendifraktsioon tähendab seega ka nende parteist väljaarvamist.
Põlisoomlaste värskelt ametisse valitud juhil Jussi Halla-ahol (paremal) koos parteisekretär Riikka Slunga-Poutsaloga tuli eilsel pressikonverentsil Helsingis selgitada, kas erakonda kuulunud ministrite otsus hüljata Põlissoomlaste parlamendifraktsioon tähendab seega ka nende parteist väljaarvamist. Foto: JUSSI NUKARI/AFP/Scanpix

Sel suvel põlissoomlaste erakonna uueks juhiks valitud Jussi Halla-aho peab seisma silmitsi oma erakonna opositsiooni langemise, rassismisüüdistuste ja parlamendifraktsiooni lõhenemise ning erakonna ministrite pereheitmisega. 

Ta ise lükkab ERRile antud pikemas intervjuus rassismisüüdistused kategooriliselt tagasi, kuid tõdeb, et kui migratsioonilainet kontrolli alla ei saada, on Soomes peatselt kõigil halvem elada.

«Aktuaalses kaameras» nähtud uudislugu vaata videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles