Galerii: Eesti kodutud tegid Soomele kingituse

Soome 100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soome saatkond sai neljapäeval imeilusa žesti osaliseks: Tallinna sotsiaaltöö keskus tõi Soome sünnipäeva puhul suursaadik Kirsti Narinenile 100 paberist volditud kinkekotti. Kingituse valmistasid Tallinna töötud ja kodutud.

Kingikottide üleandmine oli sotsiaalkeskuse tänuavaldus saatkonnale kahe maa ja rahva pikaajale koostöö eest.

Kingikottide üleandmine oli sotsiaalkeskuse tänuavaldus saatkonnale kahe maa ja rahva pikaajale koostöö eest.

Kingituse andsind üle hooldeksekuse sotisaalse tegevuse juht Mare-Maia Kraav, Kalev Malm, Fred Mändla ja keskuse direktor Kersti Põldemaa

Töötutele mõeldud huviring koguneb kord nädalas ning üheskoos on valmistatud sadakond paberist volditud kingikott – neist 100 kingiti nüüd soomlastele. Teiste hulgas tegid kingikotte ka kodututele ja töötutele mõeldud elamu asukad Kalev ja Fred. Kink tehti tänutäheks selle eest, et Soome riigina Eesti sotsiaaltöötajaid 1990ndate algusest alates on nõu ja jõuga aidanud.

Kersti Põldemaa ütles kinke üle andes just selle Aristotelese tsitaadi, mis tänukirjalgi näha: «Inimene ei taha elada ilma sõpradeta ise siis, kui tal on olemas kõik muud hüved.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles