Tule vaata: nii näeme meie Soomet ja soomlased Eestit!

Soome 100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto © Kristjan Kongo
Foto © Kristjan Kongo Foto: Kristjan Kongo

Nüüd lõpuks saab uudistada neid pilte, mis suvel toimunud fotokonkursil parimateks tunnistati, sest reedel, 3. novembril kell 13 avatakse Tallinnas, Viru keskuses Soome ja Eesti juubelite auks sündinud fotonäitus «100 hetke». 

Eestis tegutseva Soome Instituudi eestvõttel kahes riigis toimunud fotokonkurss toimus läinud suvel ning 100 parimat tööd mõlemalt maalt jõuavad vaataja ette kordamööda nii Eestis kui ka Soomes. 

Viru Keskuse aatriumis avaneb Soome sellisena nagu eestlased seda näevad ning Eesti läbi soomlaste silmade.

Sel suvel toimunud fotokonkursi jooksul pildile püütud hetkedest valis žürii nii Eestist kui ka Soomest näitusele 50 fotot. Nii sündis koondnäitus «100 hetke» kahest lähedasest naabrist ja sellest, kuidas nad teineteist näevad. 

Eestlaste Soome-pildid leiab sotsiaalmeediast teemaviitega #soomehetk ja soomlaste koondpilti naaberrahvast aitab leida märksõna #vironhetki.

Tallinnast liigub näitus Tartusse ja sealt Helsingisse. Loe lähemalt veebilehelt www.100hetke.ee ja ja tule kindlasti uudistama!

Koostööpartnerid: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles