Vaata, kes ja kuidas Soomele õnne soovivad!

Soome 100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvapidu "100 päeva Soome sajani" Helsingi kesklinnas Esplanadil 26. augustil 2017
Rahvapidu "100 päeva Soome sajani" Helsingi kesklinnas Esplanadil 26. augustil 2017 Foto: Lauri Rotko / Visit Finland

Tom Hanks kingiks Soomele pesapalli mängimiseks vajalikud vahendid. Ed Sheeran aga inglise traditsioonilised toidud. Vaata videost, milliseid lustakaid soove ja kingiideid maailmatuntud nägudel veel pähe on tulnud ja mida neil on soomlastele sel ajaloolisel hetkel öelda.

Soome rahvusringhääling kogus üle maailma kokku nii paljude tuntumate kui ka vähemtuntute inimeste mõtted seekordsest sünnipäevalapsest ehk 100-aastasest Soomest. Kindlasti küsiti ka, mida nad tegelikult üldse Soomest teavad või kuulnud on? Videovastust hulk üllatas küsijaid ning siin on vahva valik saabunud tervitustest!

Soomele saatsid õnnitlustelegrammid teiste hulgas Tom Hanks, Meryl Streep, Hugh Jackman, Ed Sheeran, Gary Oldman, Tim Kopra, Conan O’Brien ning kümned tavakodanikud Austraaliast Armeeniani, Colombiast Hiinani ja Norrast  Namiibiani.

* * *

 

* * *

 

* * *

 

* * *

 

* * *

 

* * *

 

* * *

 

* * *

Kui videolingid ei avanenud, vaata valikut siit lingi alt. Rõõmusta koos meiega!

Foto: yle.fi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles